In deze korte video nemen geven wij u graag een indruk hoe onze werkzaamheden eruit zien. Wij hebben hier een riool ontstopt in Amstelveen. Uiteraard komen wij altijd opdagen bij een garantieklus. Deze melding viel perfect in het garantietermijn.

Wij hebben snel onze spullen uitgeladen en wilden aan de slag gaan. Toen kregen wij te horen dat het zou gaan om een wc verstopping. Het leek ons al enorm vreemd dat de rioolverstopping in Amstelveen al terug zou komen.

Wij hebben even gekeken naar de wc verstopping en kwamen direct tot de conclusie dat het een lokale verstopping was. Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben de verstopte wc in Amstelveen snel vrij van een verstopping gemaakt. Dit was echter een totaal andere verstopping. Dit kon mevrouw uiteraard niet weten. Wij hebben het zo gelaten en dit als service gedaan. Wij staan namelijk achter ons werk en voor klanttevredenheid.

Helaas hebben we de spullen voor niks uitgeladen en uitgepakt. Dit zou een klus moeten zijn met omzet en de tijd die het ons gekost heeft hadden we ook een betalende klant voor kunnen helpen. Maar zo kan het soms gaan. Kinderen die teveel wc papier gebruiken is nou eenmaal een dagelijks gegeven waar wij mee te maken krijgen.

Wil je direct worden geholpen met een verstopping? Slechts €19,- voorrijkosten en altijd garantie op onze professionele ontstopping. Bel dan nu 085-0188 199!