Blog van dé loodgieter in Amstelveen

Het is even stil geweest qua bloggen. We hebben het enorm druk gehad met verschillende klussen. We merken in Amstelveen dat er veel kinderen zijn die royaal met wc papier omgaan. Met als gevolg een wc verstopping. Het is voor ons een mooie tak van sport, maar willen ouders graag informeren om kinderen goed te leren met wc papier om te gaan. Tevens willen wij een deel van deze blog wijden aan een toiletblok in wc gevallen en het risico hiervan.

Grabbits Mr Muscle Fresh Discs, het beste toiletblokToiletblok in wc gevallen

Verder nog een waarschuwing voor het gebruik van toiletblokken. We hebben deze maand een wc verstopping verholpen door een nieuwe wc pot te plaatsen. Er was een toiletblok in de wc gevallen en het kindje had doorgespoeld. Wanneer het een toiletblok betreft met een plastic houder, er een risico is dat de gehele wc pot moet worden vervangen. We proberen altijd de verstopping zo goedkoop mogelijk te verhelpen, maar soms gaat dit niet. Let op met het gebruik van een dergelijk toiletblok. Zeker met kinderen erbij adviseren wij het gebruik hiervan te veranderen. Er zijn gelukkig diverse andere oplossingen mogelijk.

Toiletblok in wc gevallen alternatieven

MR Muscle Fresh discs of WC-eend toilettab is een goed alternatief. Nog steeds een risico voor de gezondheid. Een kind ziet nog steeds iets rond Ariel 3 in 1 podsgekleurds in de wc pot. Er wordt geregeld door aanbieders van Dreft Tabs of Ariel 3 in 1 pods, gewaarschuwd om de verpakkingen buiten het bereik van kinderen te houden. Dit is omdat kinderen niet doorhebben hoe slecht dergelijke producten voor hen zijn. Datzelfde gaat dus ook op voor de toilet tabs. Het grote voordeel hiervan is dat deze niet zoals een toiletblok in de wc pot kan vallen. Wanneer een tab loslaat en doorspoelt zal dit niet snel leiden tot een wc verstopping.

Is uw toiletblok toch in de wc gevallen, trek dan snel een rubberen handschoen aan en probeer deze te pakken. Is het gelukt? Kijk dan uit met het voorzichtig naar buiten trekken. Het harde plastic van de toiletblokhouder kan het porselein beschadigen met alle gevolgen van dien.

Dus ouders, leer uw kind precies hoeveel velletjes wc papier je mag gebruiken, spoel geen billendoekjes door de wc en als je dan een toiletblok gebruikt, gebruik een opdruk tab van een aanbieder naar keuze. Wij zullen ook een reactie en discussie openen op het forum van www.ouders.nl.

Wil je direct worden geholpen met een verstopping? In bijna heel Nederland is wel een MMA loodgieter! Slechts €19,- voorrijkosten en altijd garantie op onze professionele ontstopping. Bel dan nu 085-0188 199!