Afvoer verstoppingen, rioolverstoppingen of regenpijp verstoppingenGarantie

MMA Loodgieter staat voor haar klanten en achter haar werkzaamheden. In 2002 is MMA Loodgieter opgericht en wij krijgen vaak de vraag: Waar komt de naam MMA Loodgieter vandaan? De eigenaar van MMA heeft 3 kinderen en dit zijn de initialen van zijn kinderen. Wellicht commercieel niet de beste naam, maar wel de naam die bij hem past. Na uitgebreid te hebben met meerdere vestigingen door het land nog steeds een daverend succes.

Wij lossen 999 van de 1000 verstoppingen op met garantie! Dat is waar wij voor staan.

Loodgieter Amstelveen busVerstoppingen in het algemeen

Verstoppingen zijn vervelend en er zijn nog altijd mensen die vertrouwen hebben in wondermiddeltjes. Wij weten wel beter. Wij begrijpen dat men snel grijpt naar middeltjes die op de reclame komen. Goedkoop, zelf te doen en direct voor handen. Het is het proberen waard. Het zijn echter chemische middelen en men dient hier mee uit te kijken.

Afvoerverstoppingen zijn het meest voorkomend in ons vak. Wist u dat Amstelveen een andere werkwijze behoeft dan bijvoorbeeld Amsterdam? Het riool is anders en daarmee de aanpak vaak ook.

MMA levert een keurige service. Hard werkende meneer die zijn vak verstaat. In de middag gebeld en in de middag opgelost. Garantie is handig in deze branche. Helaas namelijk een keer met een beunhaas te maken gehad. Rachid bedankt!Spuitkop voor hardnekkige verstoppingen

Verstoppingen in de tuin of de regenpijp. Deze komt in Amstelveen ook geregeld voor. Hiervoor is het veelal een zaak dat er eerst gegraven moet worden, dan een stuk sloopwerk, vervolgens de verstopping verhelpen en uiteindelijk de regenpijp weer aansluiten. Veelal nemen wij een gespecialiseerde graver mee ter ondersteuning.

Rioolverstoppingen in Amstelveen en omstreken

Rioolverstoppingen zijn vervelend en kunnen zomaar optreden. Zeker wanneer er meerdere woningen aan elkaar zijn gesloten. Met onze speciaal uitgeruste bussen met spuitkopinstallatie en watertank in de bus kunnen wij rioolverstoppingen tot op wel 100 meter afstand verhelpen. Mede doordat wij deze uitrusting hebben, worden wij dagelijks gebeld door collega loodgieters om hen te ondersteunen bij zowel afvoerverstoppingen en rioolverstoppingen, die zij zelf niet kunnen verhelpen. De installatie is een investering van meer dan 25.000 Euro en dagelijks hebben wij hier veel profijt van.

Wist u dat wij een van de weinige professionele loodgieters in Amstelveen en omstreken zijn met een spuitkopinstallatie?

Loodgieter Amstelveen achterzijde busNaast de specialistische spuitkopinstallatie, hebben wij ook een professionele rioolveer. De rioolveer die wij hebben komt uit Duitsland en is echt top of the line. Met meerdere rioolveren en meerdere opzetstukken kunnen wij door middel van onze kennis en opleiding iedere verstopping verhelpen. Lukt het niet met de rioolveer, dan kunnen wij altijd opschakelen naar onze spuitkopinstallatie. MMA is dus de oplossing voor iedere verstopping. Mede hierdoor zijn het ontstoppingsbedrijf in Amstelveen om in te schakelen.

Kosten afvoerverstopping in Amstelveen

Wat kost een afvoerverstopping of wat is de prijs van een loodgieter bij een rioolverstopping? Op onze tarieven pagina is het mogelijk om onze tarieven in te zien. Wanneer u belt communiceren wij deze tarieven ook aan u en voor ieders duidelijkheid nemen wij de prijzen ook met u door voordat wij beginnen aan onze werkzaamheden. Wel zo eerlijk en transparant. De uitgevoerde werkzaamheden dienen wel direct na de opdracht te worden voldaan.

Wil je direct worden geholpen met een verstopping? Lage voorrijkosten en altijd garantie op onze professionele ontstopping. Bel dan nu 085-0188 199.