In 2020 voor alle verstoppingen

Met de uitbreiding naar de verschillende steden hebben wij een spannend jaar gehad. Het jaar is prachtig verlopen. Afgelopen jaar was een hoop leren en fijne samenwerkingen tot stand gebracht met onze collega’s. De kennis van MMA loodgieter is prachtig gedoseerd overgebracht en de samenwerkingen hebben geleid aan het nog beter oppakken van grote verstoppingen.

Bij MMA Loodgieter staat de klant centraal. Dagelijks lossen wij afvoerverstoppingen, wc verstoppingen en rioolverstopping op.

Afvoer verstoppingen verhelpen in 2020

Alle loodgieters van MMA staan voor iedereen klaar. Onder iedereen verstaan we echt iedereen. Onze expertise is dermate groot dat wij met vertrouwen een all in Onze goed uitgeruste busabonnement hebben bedacht met de groep. Met onze gepassioneerde loodgieters in de verschillende steden verhelpen wij dagelijks veel afvoerverstoppingen. Afvoerverstoppingen kunnen een terugkerend probleem zijn wanneer bijvoorbeeld de afvoeren net niet onder voldoende afschot zijn geplaatst bij het bouwen.

In dat geval is ons all in abonnement natuurlijk dé oplossing. Lees hier wat ons abonnement inhoud.

Rioolverstopppingen in 2020

Met onze gemotiveerde groep ontstopping specialisten zijn wij in staat iedere rioolverstopping te verhelpen. Wij hebben gespecialiseerd materiaal waarmee wij rioolverstoppingen tot wel 100 meter ver professioneel kunnen verhelpen. Onze rioolservice is altijd mobiel. Met onze interne watertank zijn wij altijd in staat om rioolverstoppingen te verhelpen.

Met deze apparatuur ben je verzekerd van een professionele verstopping. Geregeld worden door concullega’s worden ingehuurd omdat weinig loodgieters over deze apparatuur beschikken.

Professioneel verstoppingsgereedschapHet ontstoppingsbedrijf in 2020

Wij streven er naar om regionaal het ontstoppingsbedrijf te worden in 2020. Al onze loodgieters/ verstopping specialisten zijn getraind en iedereen werkt volgens dezelfde werkwijze. Hierdoor weten wij dat wij een constante kwaliteit leveren en weinig garantiekewesties hebben. Hebben wij deze onverhoopt wel, dan lossen wij dit altijd keurig op. Met ons abonnement verzeker je jezelf van een verstoppingsvrije woning. Slechts € 8,40 per maand.

Ons geweldig all in abonnement voor verstoppingen

Met ons abonnement sta je nooit meer voor verrassingen als het gaat om verstoppingen. Geen last meer van gigantische rekeningen. En hoe fijn is het om een betrouwbare partner te hebben die je gewoon kunt bellen en er voor je is? Dit abonnement hebben wij bedacht omdat wij weten welke kwaliteit wij leveren en uiteraard hebben wij naar onze klanten geluisterd. Vaak hebben huishoudens ieder jaar een verstopping. Ook wc verstoppingen vallen in ons geweldige abonnement. Lees hier meer over ons abonnement

Bent u er al uit dat wij u van dienst kunnen zijn? Bel dan nu 085-188 199.