Loodgieter Amstelveen - 24 uurs Spoedservice - 7 dagen per week bereikbaar! Klik& Bel Direct

News

Uncategorized

Blog van dé loodgieter in Amstelveen

Blog van dé loodgieter in Amstelveen

Het is even stil geweest qua bloggen. We hebben het enorm druk gehad met verschillende klussen. We merken in Amstelveen dat er veel kinderen zijn die royaal met wc papier omgaan. Met als gevolg een wc verstopping. Het is voor ons een mooie tak van sport, maar willen ouders graag informeren om kinderen goed te leren met wc papier om te gaan. Tevens willen wij een deel van deze blog wijden aan een toiletblok in wc gevallen en het risico hiervan.

Grabbits Mr Muscle Fresh Discs, het beste toiletblokToiletblok in wc gevallen

Verder nog een waarschuwing voor het gebruik van toiletblokken. We hebben deze maand een wc verstopping verholpen door een nieuwe wc pot te plaatsen. Er was een toiletblok in de wc gevallen en het kindje had doorgespoeld. Wanneer het een toiletblok betreft met een plastic houder, er een risico is dat de gehele wc pot moet worden vervangen. We proberen altijd de verstopping zo goedkoop mogelijk te verhelpen, maar soms gaat dit niet. Let op met het gebruik van een dergelijk toiletblok. Zeker met kinderen erbij adviseren wij het gebruik hiervan te veranderen. Er zijn gelukkig diverse andere oplossingen mogelijk.

Toiletblok in wc gevallen alternatieven

MR Muscle Fresh discs of WC-eend toilettab is een goed alternatief. Nog steeds een risico voor de gezondheid. Een kind ziet nog steeds iets rond Ariel 3 in 1 podsgekleurds in de wc pot. Er wordt geregeld door aanbieders van Dreft Tabs of Ariel 3 in 1 pods, gewaarschuwd om de verpakkingen buiten het bereik van kinderen te houden. Dit is omdat kinderen niet doorhebben hoe slecht dergelijke producten voor hen zijn. Datzelfde gaat dus ook op voor de toilet tabs. Het grote voordeel hiervan is dat deze niet zoals een toiletblok in de wc pot kan vallen. Wanneer een tab loslaat en doorspoelt zal dit niet snel leiden tot een wc verstopping.

Is uw toiletblok toch in de wc gevallen, trek dan snel een rubberen handschoen aan en probeer deze te pakken. Is het gelukt? Kijk dan uit met het voorzichtig naar buiten trekken. Het harde plastic van de toiletblokhouder kan het porselein beschadigen met alle gevolgen van dien.

Dus ouders, leer uw kind precies hoeveel velletjes wc papier je mag gebruiken, spoel geen billendoekjes door de wc en als je dan een toiletblok gebruikt, gebruik een opdruk tab van een aanbieder naar keuze. Wij zullen ook een reactie en discussie openen op het forum van www.ouders.nl.

Wil je direct worden geholpen met een verstopping? In bijna heel Nederland is wel een MMA loodgieter! Slechts €19,- voorrijkosten en altijd garantie op onze professionele ontstopping. Bel dan nu 085-0188 199!

Uncategorized

WC verstopping door toiletpapier

Wederom een video van een wc verstopping in Amstelveen. Ook hier was er weer een kind in het spel en teveel wc papier.

De verstopping was wat hardnekkiger. Hierdoor ging er al een lampje bij ons branden. Daarnaast hoorden wij een gorgelend geluid uit het wasbakje toen de wc weer goed doorliep. Zij gaven aan hier vaker en langer last van te hebben.

Zij hebben een hangend toilet genomen. Doordat wij dit gorgelend geluid hebben vernomen en het langer speelt, hebben wij hen het advies gegeven hier even naar te kijken of te laten kijken.

De man des huizes had via zijn werk wel toegang tot een camera. Zij gaan de situatie bekijken. Bij een verkeerd aangesloten wc kan dit gebeuren. Dit betekend echter ook dat hun wc vaker zal gaan verstoppen. We komen graag een paar keer per jaar langs, maar een eerlijk advies duurt toch het langst.

Wil je direct worden geholpen met een verstopping? Slechts €19,- voorrijkosten en altijd garantie op onze professionele ontstopping. Bel dan nu 085-0188 199!

Uncategorized

garantie op ontstoppingen

In deze korte video nemen geven wij u graag een indruk hoe onze werkzaamheden eruit zien. Wij hebben hier een riool ontstopt in Amstelveen. Uiteraard komen wij altijd opdagen bij een garantieklus. Deze melding viel perfect in het garantietermijn.

Wij hebben snel onze spullen uitgeladen en wilden aan de slag gaan. Toen kregen wij te horen dat het zou gaan om een wc verstopping. Het leek ons al enorm vreemd dat de rioolverstopping in Amstelveen al terug zou komen.

Wij hebben even gekeken naar de wc verstopping en kwamen direct tot de conclusie dat het een lokale verstopping was. Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben de verstopte wc in Amstelveen snel vrij van een verstopping gemaakt. Dit was echter een totaal andere verstopping. Dit kon mevrouw uiteraard niet weten. Wij hebben het zo gelaten en dit als service gedaan. Wij staan namelijk achter ons werk en voor klanttevredenheid.

Helaas hebben we de spullen voor niks uitgeladen en uitgepakt. Dit zou een klus moeten zijn met omzet en de tijd die het ons gekost heeft hadden we ook een betalende klant voor kunnen helpen. Maar zo kan het soms gaan. Kinderen die teveel wc papier gebruiken is nou eenmaal een dagelijks gegeven waar wij mee te maken krijgen.

Wil je direct worden geholpen met een verstopping? Slechts €19,- voorrijkosten en altijd garantie op onze professionele ontstopping. Bel dan nu 085-0188 199!

Lees alles over MMA Loodgieter Amstelveen en MMA Groep
Uncategorized

De beste Loodgieter in regio Haarlemmermeer

MMA Loodgieter de beste papieren in de regio Haarlemmermeer. Dit aspect spreekt mij enorm aan. Nadat wij in contact zijn gekomen, en omdat het van meet af aan, van beide kanten meteen goed zat, hebben we eind 2018 het besluit genomen om een vestiging in Amstelveen te openen. Ik had al een mini locatie en vanuit hier zouden we starten.

Amstelveen is niet de grootste stad om een bedrijf in te beginnen. Vanuit mijn ervaring uit de regio weet ik wel dat er een hoop omliggende dorpen/stadjes zijn die ook geregeld een loodgieter uit Amstelveen inschakelen. Omdat zij Hiervoor kiezen

De eerste week was een mooie week. Fijn gevoel om iets helemaal voor jezelf te doen. De extra verantwoordelijkheid is een leuke factor in hoe je naar een klant toegaat.

Ik heb deze week in Amstelveen een ontstopping gedaan in een appartement. Ik heb 2 opdrachten in Mijdrecht gedaan en 1 in Vinkeveen. Vinkeveen was een mooie locatie. Grote woning met een prachtige keuken. Zo zie je maar dat een keuken van die kwaliteit ook verstopt kan raken. De afvoer was binnen een uur weer vrij. In Mijdrecht daarna nog nieuwe leidingen aangelegd voor een aannemer die handjes nodig had. Leuk dat je netwerk toch aan je denkt.

In de 2e helft van de week heb ik 2 ontstoppingen in Amstelveen gedaan. Een woonhuis en een appartement. In veel appartementen merk je dat vaak de hoek waarin een leiding naar de standpijp loopt niet goed genoeg is. Appartementen lijken wat meer last van verstoppingen te hebben. Die zullen in ieder geval nooit last hebben van een wortel door hun riolering. Ik ben nog voor klus in Diemen beland. Ook weer voor een aannemer uit mijn netwerk.

Al met al een week die motiveert en ervoor zorgt dat ik nu al zin in heb in volgende week. De diversiteit is top.

Wil je direct worden geholpen met een verstopping? Slechts €19,- voorrijkosten en altijd garantie op onze professionele ontstopping. Bel dan nu 085-0188 199!