Loodgieter Amstelveen - 24 uurs Spoedservice - 7 dagen per week bereikbaar! Klik& Bel Direct

Tarieven Loodgieter Amstelveen

Nieuwe 2020 Tarieven MMA Loodgieter AmstelveenIedereen ontvangt een unieke garantie van 3 maanden op geleverde werkzaamheden van MMA Loodgieter Amstelveen

Onze tarieven loodgieter Amstelveen. Door de grote concurrentie en malafide organisaties in ons vakgebied hebben wij in november 2019 het besluit genomen om onze klanten de keuze aan te bieden met onze voordelige vaste tarieven of ons All-in Service Abonnement. Ons Abonnement is de meest voordelige in Nederland en is dé verzekering voor verstoppingen.

Wij hebben nu ook een All-in Service Abonnement voor slechts € 8,40 per maand. Geen grote eenmalige kosten, en nooit meer last van kosten bij een verstopping! Wij streven ernaar om dé betrouwbaarste partner in Amstelveen en omgeving te worden.

Wij werken met marktconforme voordelige tarieven. Wij rekenen geen voorrijkosten in de Randstad.

Wilt u worden geholpen zonder abonnement? Maak dan gebruik van onze voordelige rioolservice.

  • Start tarief inclusief half uur arbeidsloon en inzet ontstoppingsapparatuur € 87.50
    meeste ontstopping-klussen zijn binnen een half uur (30 minuten) opgelost.
  • Wij hebben geen voorrijkosten in de Randstad.
  • Na het start tarief rekenen we slechts € 24,- per kwartier inclusief inzet ontstoppingsapparatuur.

Het Service Abonnement

  • Service Abonnement € 8.40 per maand. (Dus geen voorrrijkosten, geen arbeidsloon, geen machineprijzen en inclusief service)
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Uw verstopte afvoer direct opgelost? Bel 085-0188199Wil je direct worden geholpen met een verstopping? GEEN voorrijkosten in de randstad en altijd garantie op onze professionele ontstopping. Nu dus ook zonder directe grote kosten met ons MMA Service Abonnement, de keuze is aan u. Bel dan nu 085-188 199.